Doprava zadarmo nad 44 eur 🚚
blog

Kreatívne DIY dekorácie na zimné dni

December 12, 2023

Aj vy ste ľudia, ktorých baví kreativita, však? Ak chcete tento rok naozaj vyniknúť a vyzdobiť svoj domov ako z amerických filmov, prečítajte si náš článok!

Keď príde čas na vianočnú výzdobu, myslite na domy s vianočnými svetlami, ktoré osvetľujú celú štvrť a Mikulášov, ktorí lezú do okien? V našom článku vám poskytneme niekoľko nápadov, ako si vyrobiť rôzne vianočné ozdoby a zároveň si vychutnať DIY časť procesu.

1️⃣ Ho, ho, sheh!

Aj keď od posledných zasnežených Vianoc už uplynulo veľa času, umelý sneh si môžete do svojho domova pridať, kedykoľvek budete chcieť. Umiestnite bavlnené girlandy, zaveste papierové snehové vločky zo stropu alebo nalepte nálepky na okná. Snehové vločky a ozdoby podobné snehu sú perfektnou voľbou na Vianoce!

2️⃣ Vianočné vence

Každý pozná a miluje charakteristickú vôňu vianočných vencov v rôznych obchodoch. Oficiálnou vôňou Vianoc je vôňa škorice a citrusov. Hoci sú tieto vence pomerne drahé, nie je ťažké si ich vyrobiť sami doma. Stačí prilepiť sušené citrónové kôry, plátky pomaranča a škoricu na jednoduchý veniec. Už za pár minút bude skvelý a váš domov prevonia oficiálna vôňa Vianoc.

3️⃣ Vianočný stromček

Mnohí uprednostňujú zdobenie klasického a osvedčeného umelého vianočného stromčeka, ktorý každý rok znesú z podkrovia, iní si každý rok vyberú skutočný stromček. Ručne vyrábané vianočné stromčeky sú však v posledných rokoch čoraz obľúbenejšie. Môžete si ich vyrobiť buď z drevených dosiek alebo remeselných papierov. Je to zábavné a cenovo dostupné dovolenkové riešenie, aj keď sa rodina rozhodne osláviť Štedrý večer pri skutočnom vianočnom stromčeku.

4️⃣Papierové domčeky

Videli ste už tie malé papierové domčeky, ktoré zdobia výklady, keď idete na Vianoce po obchodoch? Ich výroba môže byť veľmi zábavné remeslo, keďže sa nevyrábajú len z papiera, ale aj z polystyrénu, dreva či iných materiálov pre pokročilejších. Po dokončení ich môžete ozdobiť LED svetielkami a vytvoriť tak v zime príjemnú atmosféru. Len pozor na kombináciu materiálov, aby jediný oheň vo vašom dome bol v krbe!

+1️⃣ Love List

Čo tak zoznam 100 najlepších filmov alebo nápadov na spoločné aktivity v štýle plagátu? Skvelý nápad na zdobenie, ktorý má interaktívny prvok a pomáha upevňovať vzťahy.

Dúfame, že sa vám páčil nejaký nápad na dekoráciu z nášho článku a použijete ho, zatiaľ čo sa pred sviatkami skvele zabavíte! V každom prípade zdobenie nie je len estetická záležitosť, ale je to kreatívny proces, ktorý ponúka veľkú radosť! Ak chcete vidieť plagát Love List, kliknite na odkaz nižšie! Love List