Doprava zadarmo nad 44 eur 🚚
blog

Aké existujú jazyky lásky?

February 21, 2024

Viete, aký je váš jazyk lásky? Ako vyjadrujete svoje emócie na základe jazyka lásky? Sprievodca labyrintom emocionálneho prejavu. Vždy vás zaujímalo, aký je váš jazyk lásky, no nikdy ste sa do tejto témy nedostali hlbšie? Potom práve prišiel ten čas! Prečítajte si náš článok a spoznajte sa lepšie, zistite, čo vo vzťahu najviac potrebujete!

Pre niekoho láska znamená dlhý, hlboký rozhovor s partnerom, pre niekoho pomoc s domácimi prácami a pre iného vyjadrenie citu objatím. Hoci sa v zdravom vzťahu objavujú všetky druhy lásky, líši sa od človeka k človeku, ktorý „jazyk“ najviac potrebuje. Prečítajte si náš článok a zistite, aký by mohol byť váš hlavný jazyk lásky! 🔎

Hodnotný čas

Máte pocit, že váš vzťah najviac prekvitá, keď sa s partnerom môžete 100% sústrediť jeden na druhého? Potom je kvalitný hodnotný čas pravdepodobne vaším jazykom lásky. V tomto prípade naozaj nie je dôležité, čo robíte, ale aby ste to robili spolu a 100% sa sústredili jeden na druhého. Či už ide o večeru, prechádzku popri Dunaji alebo spoločný Cyberjump, tieto spoločne strávené hodiny sú tou najlepšou príležitosťou, ako si prejaviť lásku.

Slová uznania

Je niečo lepšie, ako počuť, ako vám partner slovami vyjadruje uznanie? Ak vás „V týchto šatách si veľmi pekná“ alebo „Ďakujem, že si tu pre mňa!“ naplní najväčším šťastím, potom slová uznania vytvoria základ vášho jazyka lásky.

Skutky

Nemáte ani vodičák, no idete s partnerom do autoumyvárne hneď, ako máte možnosť? Ak to prijmú s rovnakým nadšením, ako ste sa vydali na cestu, potom je pravdepodobné, že váš jazyk lásky budú skutky. Mnoho ľudí tento jazyk lásky nesprávne chápe a myslia si, že je povrchný, hoci to tak nie je! Nie je to o obrovských, teatrálnych gestách, ale o tom myslieť na toho druhého aj v maličkostiach a chcieť mu uľahčiť život.

Fyzický dotyk

Tento jazyk lásky pravdepodobne potrebuje najmenej vysvetľovania, ale je dôležité vedieť, že tento jazyk lásky nie je len o sexualite! Je pre vás dôležité, aby vás partner vždy držal za ruku, keď idete po ulici, alebo vás často zasypával bozkami? Nič vám po dlhom dni nedodá viac energie ako objatie alebo pohladenie od vašej lásky? Potom to bude váš dokonalý jazyk lásky! Ak vám fyzická blízkosť dáva najväčšie šťastie a istotu vo vzťahu, potom je fyzický dotyk vaším hlavným jazykom lásky.

Prijímanie darčekov

Mnoho ľudí dáva najavo svoje city opatrne a s menšími (alebo väčšími) prekvapeniami, čím môžu ukázať, ako veľmi toho druhého milujú. Pre tých, ktorých rečou lásky je obdarovávanie, je najväčšou radosťou, keď môžu vidieť partnerovo prekvapenie a šťastie, keď dostanú nečakaný darček, alebo keď aj oni môžu dostať takúto nečakanú láskavosť. Ak je rozdávanie darčekov vaším jazykom lásky, potom ste na správnom mieste! Vytvorte jedinečný darček pre svojho partnera, vytvorte si vlastné príbehy so SPARKL!

Dúfame, že vám náš článok pomohol spoznať sa o niečo lepšie. Takto môžete lepšie pochopiť, čo vo vzťahu potrebujete a čo môžete použiť na vyjadrenie svojej lásky najviac.

Prejsť na SPARKL!