Doprava zadarmo nad 44 eur 🚚
blog

7 důvodů, proč je Love Note nejkreativnějším dárkem pro páry v roce 2024

January 15, 2024

Sestavili jsme pro vás 7 neobvyklých důvodů, proč je Love Note tím nejunikátnějším dárkem pro páry v roce 2024. Na základě zpětné vazby od 100 000 dojatých příjemců dárků.

Hľadáš darček, ktorý je tak trochu iný ..... netradičný? Aký tvoj partner ešte určite nedostal? Predstavujeme Ti Love Note, personalizovanú knižku lásky pre páry: príbeh o vás dvoch. Stačí pomenovať postavy a môže nasledovať vytváranie príbehu! Ponor sa do možností, kde máš viac ako sto ilustrovaných strán, zaži dobrodružstvo vo svete 2D figúrok. Zostáva len jediná otázka: ako presne dokážeš vyrozprávať váš spoločný príbeh.

Sledujte, ako sa meníte na ikonický pár, o ktorom vyšla aj knižka! Existuje krajší spôsob vyznania lásky?

ZAČAŤ ÚPRAVU

1️⃣Personalizovaná knižka Love Note

Existuje viac ako 990 rôznych kombinácií, ktoré môžeš využiť, takže každá dvojica sa môže vidieť na stránkach ich vlastnej knižky. Vrátane veku, účesu, doplnkov a aj takých detailov, ako sú okuliare alebo brada.

2️⃣Téměř 2 000 výjimečných žádostí o ruku a svateb s Love Note

Naše knihy byly našimi zákazníky vytvořeny téměř 2000krát pro žádosti o ruku a svatby.

3️⃣S knižkou Love Note to môžeš vyrozprávať naozaj zo srdca

Základné texty alebo zamilovaný odkaz, ktorý napíšeš Ty, vytlačíme na strany presne tak, ako si ich napíšeš, samozrejme si za to neúčtujeme extra poplatok. Láskavá malá pozornosť, vďaka ktorej bude tvoj darček ešte jedinečnejší.

4️⃣Varianty obalu Love Note

Vybrat si ten správný je těžké rozhodnutí, ale máme na výběr z více než 50 balíčků. Text na obalu můžeš změnit, aby byl ještě osobnější. Každá kniha je vytištěna individuálně, v jediném exempláři na našem exkluzivním papíře prémiové kvality. Dokonce si můžeš vybrat, zda si přeješ knihu v pevné nebo brožované vazbě!

5️⃣Strany a príbehy v knižke Love Note

Nášmu umelcovi trvalo stovky hodín, kým vytvoril viac ako 100 ručne kreslených scén. Ponor sa aj Ty do hviezdnych nocí, spoločných zážitkov, túlení a oddaj sa spomínaniu!

6️⃣Love Note ako darček

Vieš, že Love Note si môžeš objednať aj v darčekovom balení? Aj mimo sviatočného obdobia je každá 3. kniha objednaná v darčekovom balení.

7️⃣Love Note myslí na každého

Či už ste hetero pár, alebo pár rovnakého pohlavia, každého radi vítame na stranách Love Note! Všetky naše postavy a príbehy sme navrhli tak, aby sa páčili každému.

Připravím ji teď