Doprava zadarmo nad 44 eur 🚚

Blog

Prečo sú malé skutky láskavosti vo vzťahu také dôležité? March 9, 2024

Malé skutky láskavosti: Kľúč k pevnému a trvalému vzťahu

5 dôvodov, prečo obdivujeme ženy February 28, 2024

Medzinárodný deň žien sa blíži! Deň na oslavu žien a všetkých úžasných vecí, vďaka ktorým sú tak milované a oceňované. Keď si spomenieme na ženy, okamžite sa nám vybaví nespočetné množstvo charakterových vlastností – od sily a láskavosti až po empatiu – kvôli ktorým k nim vzhliadame. V našom príspevku sme zozbierali 5 dôvodov (z milióna), prečo obdivujeme naše kolegyne!

Aké existujú jazyky lásky? February 21, 2024

Viete, aký je váš jazyk lásky? Ako vyjadrujete svoje emócie na základe jazyka lásky? Sprievodca labyrintom emocionálneho prejavu. Vždy vás zaujímalo, aký je váš jazyk lásky, no nikdy ste sa do tejto témy nedostali hlbšie? Potom práve prišiel ten čas! Prečítajte si náš článok a spoznajte sa lepšie, zistite, čo vo vzťahu najviac potrebujete!

5 skvelých valentínskych darčekov February 1, 2024

Valentín je oslavou lásky a zamilovaných. V tomto období sa každý rok snažíme nájsť dokonalý darček, ktorým by sme mohli vyjadriť svoje city k partnerovi. Nie je to však taká jednoduchá úloha, ako sa na prvý pohľad zdá. Zvyčajne chceme urobiť niečo špeciálne, premyslené, nezabudnuteľné, čo potom našu milovanú osobu úplne "zmätie". Aké sú však tieto super valentínske darčeky? 🤔❤️

5 neobvyklých nápadov na Valentínske rande February 1, 2024

Valentín sa blíži!🤗 Samozrejme, pre takúto výnimočnú príležitosť by ste mali urobiť niečo výnimočné!

S takýmto darčekom budete hrdinom Valentína January 16, 2024

Deň svätého Valentína je skvelou a špeciálnou príležitosťou, ako pripomenúť svojmu partnerovi (a sebe), ako veľmi ich milujete a oceňujete a aké máte šťastie, že ste sa našli! Väčšina ľudí preto na Valentína rada poteší svoju lásku darčekom. Nájsť dokonalý darček však nie je v žiadnom prípade ľahká úloha. Našťastie sme tu my, aby sme vám pomohli! 😉

7 důvodů, proč je Love Note nejkreativnějším dárkem pro páry v roce 2024 January 15, 2024

Sestavili jsme pro vás 7 neobvyklých důvodů, proč je Love Note tím nejunikátnějším dárkem pro páry v roce 2024. Na základě zpětné vazby od 100 000 dojatých příjemců dárků.

Kreatívne DIY dekorácie na zimné dni December 12, 2023

Aj vy ste ľudia, ktorých baví kreativita, však? Ak chcete tento rok naozaj vyniknúť a vyzdobiť svoj domov ako z amerických filmov, prečítajte si náš článok!

5 najlepších nápadov na vianočné darčeky v roku 2023 December 1, 2023

Ešte stále neviete, čo kúpiť na tohtoročné Vianoce? Ukážeme vám 5 nápadov na darčeky, ktorými nemôžete nič pokaziť!

5 nezvyčajných dôvodov, prečo kúpiť TOTO ako darček pre svojho partnera December 1, 2023

Hľadáš darček, ktorý je trochu .... netradičný? Aký tvoj partner ešte nedostal? Predstavujeme Ti tento zoznam, 100 jedinečných a vzrušujúcich nápadov na randenie vo forme plagátu, v štýle stieracieho bucket listu! Ponor sa do možností, ktoré ponúka stovka malých, ale vzrušujúcich ilustrácií: zimné dobrodružstvá, letné dobrodružstvá, v interiéry alebo exteriéry! Zostáva už len jedna otázka: ako rýchlo budete mať za sebou všetkých 100 tipov na rande vyskúšaných.

1