Doprava zadarmo nad 44 eur 🚚
blog

7 dôvodov, prečo si myslíme, že Love Note je ideálny darček ku Dňu matiek.

April 9, 2024

Čo by si tvoja mama naozaj priala? Chceli by ste, aby to bolo jedinečné? Niečo špeciálne? Nie príliš drahé? "Nič na mňa nemíňaj." Chceli by ste radšej niečo kreatívne, ručne vyrobené? Môžeme s istotou povedať, že naše jedinečné, personalizované darčekové knihy oslovili v priebehu rokov takmer 30 000 mamičiek a naši zákazníci nám nahlásili nespočetné množstvo darčekov, ktoré potešili.

Tento rok sa vyhnite tradičným darčekom a prekvapte ju skutočne srdečným darčekom ku Dňu matiek, ktorý ukáže, ako veľmi ju milujete a vážite si ju! 7 dôvodov, prečo si vybrať práve tento darček:

1️⃣ Prispôsobiteľné, personalizované

Love Note Vám umožní prispôsobiť darček špeciálne pre Vašu mamu. Môžete tiež zahrnúť spoločné spomienky a špeciálne správy špecifické pre váš vzťah, vďaka čomu bude darček výnimočnejší. Obal a strany je možné úplne prispôsobiť vašim predstavám.

2️⃣ Emocionálne momenty

Sentimentálna hodnota darčekovej knihy nemá konkurenciu. Vaša mama ocení energiu, ktorú vložíte do tvorby knihy len pre ňu, a bude si ju vážiť po celé roky.

3️⃣ Kreatívne riešenie

Vytvorenie Love Note Vám umožní vyjadriť svoju kreativitu a predviesť akékoľvek umelecké schopnosti, ktoré máte. Môžete si vybrať postavy, obal a strany, ktoré najlepšie reprezentujú ašu matku a Váš vzťah.

4️⃣ Edícia ku Dňu matiek

Mysleli sme aj na tých, ktorí nechcú nutne tráviť hodiny úpravou svojej knihy, takže si môžete vybrať predpripravenú 20-stranovú knihu ku Dňu matiek, ktorú použijete ako inšpiráciu, a navrhli sme aj špeciálny obal ku Dňu matiek.

5️⃣ Večný darček

Na rozdiel od iných darčekov, ktoré sa dajú zabudnúť alebo vyhodiť, darčeková kniha má trvalý efekt. Bude slúžiť ako neustála pripomienka vašej lásky a uznania vašej Matke.

6️⃣ Cenovo dostupné

Love Note je cenovo dostupné riešenie, takže Vaša mama bude rada, že ste na darček neminuli príliš veľa peňazí. Môžete urobiť krásny a zmysluplný darček bez toho, aby ste minuli veľa peňazí.

7️⃣ Jednoduchá príprava

S naším online tvorcom knihy nebolo vytváranie darčekovej knihy nikdy jednoduchšie. Na vytvorenie krásnej a zmysluplnej darčekovej knihy pre svoju mamu nemusíte byť odborníkom na dizajn ani mať žiadne špeciálne zručnosti.

+ 1️⃣ Kúzlo Dňa matiek

Magická Love Note je vonku! 🥳 V čom sa líši od našich ostatných kníh? Pretože Magická Love Note rozpráva, a to nie hocijakým hlasom, ale Vaším hlasom! Nahrajte pri zostavovaní knihy naozaj úprimný videozáznam alebo hlasový odkaz pre svoju mamu a my vám ho pomocou kúziel SPARKL doručíme! Jediné, čo musí vaša mama urobiť, je dotknúť sa telefónom zadnej strany Love Note a váš odkaz sa magicky objaví na displeji jej telefónu! 🪄✨ Toto predsa nenájdete v každom obchode, však? 😏

Je aj tvoja mama tvojou hrdinkou, niekým, pre koho by si urobil čokoľvek? Potom ju prekvapte ku Dňu matiek naozaj špeciálnym darčekom! Prejsť do knižného editora! PREJSŤ NA LOVE NOTE!